Är man nolifer så är man :')


Bilder

Farmors födelsedag! Vi var på ett natur museum vid Kristianstad, fint ställe! Vi åt mat och kollade på deras museum om Kristianstads natur. Tror jag haha men trevligt vare :)
 
IDAG I HELSINGBORG! Vad jag köpt, åt osv
Vi gick runt i stan, åt på grafitti OCH macdonald's haha, awesome dag! Var där med Nichole, Achita och familjen :3
 
 
 
 

Köra hem snart!

Skriver om idag, vad jag har köpt och om igår på farmors födelsedag så fort jag har laddat ner bilderna från mobilen till datorn :3


Just nu

I Helsingborg ! Havin an awesome time Kommer bilder på dagens köp sen :3 Random bild haha


Dålig update jaaaaaaaaaaa

Försökt göra flera inlägg från mobil med bilder men det går såklart inte, vill inte skriva ett inlägg om helsingborg tex utan bilder.. om ni fattar?
Idag har jag varit ute med Chloé och spelat sims. Inget speciellt haha :) imorgon ska vi fira farmor och dra till nån resturang i Kristianstad tror jag det var! 
Tumblr_m0wrxrq1541qfy43io1_500_large
Tumblr_m7oaenovhl1rq8r5ao1_500_large
weheartit.

Hbg festivalen igår!

Galet kul var det! Först var vi vid stranden sen gick vi till festivalen vid 6 tiden tror jag. Jag och Tintin åkte karuseller och flumma medans pappa Daisy och Chloé gjorde annat. Jävligt varmt var det igår! Längtar till pp festivalen med! :) Blev ej så många bilder :p

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3542099/images/2012/pic_5013dab2ddf2b34ab5000323.jpg" class="image">


Fucked up

Haha ser alla mina inlägg nu, helt galet! Ska fixa det snart när datorn startat.. Men Hbg festivalen idag! Kul kul

 

UPDATE: Nu är alla inlägg fixade.. ska försöka vara aktiv i hbg me inlägg. Om det ens finns täckning med så mkt folk.


Stranden idaaao :3

Kom hem vid 6 tiden, galet men kul var det på stranden! vi badade och käkade glass för det mesta. Så himla god glass! Men läskigt vid strandkanten för det flöt en död fisk där.. usch! Hatar maneter också, såg minst 5 st flyta runt.. men kul vare iaf! :) helsingborgsfestivalen imorgon yay!

blogg.se appen hackar då och då, fick göra inlägg från datorn idag.. så om det blir dålig uppdatering
är det pågrund av appen..


Stranden snart

Då blir det stranden idag! Tar med mig mobilen så det bör väl komma in lite bilder.. :D


Bilderna från övernattningen i förrgår! :)

I love you Ellen you're my number one ❤


Badeeeet!

Lovar att bilder från förrgår kommer ikväll. Vatt på badet idag med Daniella! Vi åkte vattenrutschkana med Oskar Daniel Adam och Jacob sen bara random träffa vi en kille som hette Milian, fett trevlig och snäll kille! Hade riktigt awesome, najs väder med! :) Kom hem från ett tag sen, är jävligt trött asså.. Blir snart att äta! :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3542099/images/2012/pic_501022a4ddf2b34558000077.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3542099/images/2012/pic_501022a4ddf2b34558000077.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3542099/images/2012/pic_501022e79606ee6a9f000086.jpg" class="image">


Sorry!!

Glömde bort tiden och glömde lägga ut bilderna, de kommer imorgon för pallar ej nu haha, THEWANTED 4ever ❤ haha ..


Instagram!

Följ mig på instagram? ;*


Mums


Badet

Varit på badet idag med Ellen. Sen när i kom så såg vi Loella. Vi åkte vattenrutschkanan nästan hela tiden haha.. Fett kul! Sen drog Loella hem med hennes släkt så var jag Ellen kvar och åkte vattenrutschkana tills vi gick in och basta, sen köpte vi vars en slush puppie! Verkligen gött i sånt här varmt väder. Sen efter hängde Ellen med mig hem och vi chilla, jag åt och sen stack hon för nån halvtimme sen. Awesome dag! ( bilder sen igår kväll kommer senare inatt tror jag )


Rätt så gött väder ändå!


Vatt vid bäcken igen!

Kommer uppdatering sen ligger i tältet och chillar så pallar inte lägga ut bilder nu , imorgon! :)


Hässleholm !

Vart i Hässleholm idag med ällen. Vi har gått i affärer, käkat korv på pølsemannen handlat smått och gått på hemmakväll och chillat i hslm, men i fan heller hitta vi några kläder haha .. Dessutom var det en liten skitunge vid TIGER som räckte fingret till Ellen, så sa Ellen det till mig så kolla jag på hon typ värsta bitchblicken sen så räckte hon finger till mig, sen gick hon och satte sig på en bänk när hennes mamma och syster var vid kassan så gick vi ut så räckte hon fingret IGEN så garva jag sen kom hennes mamma och syster ut och gick till hon så vågade hon inte räcka fingret igen.. Silken snorunge! Det värsta var att hon kanske var 7-8 år .. Bara skrattar när jag tänker på de haha. Men nog om det! Inatt ska vi sova i tält hos Ellen! Fett jävla naaaaajs. Vi ska nog vara ute hela tiden. Steek, så jävla gött väder med! :D Uppdatering kommer ikväll. Kanske 10 uppdateringar som igår kväll kändes det som.. ;) JAJAAJAJ oseriösa bilder oss. Eller vissa iaf. Ni får dock acceptera att jag ser hemsk ut på dem. ;) Uppdatering senareeee!:)


Chill dill med Ellen !


Film mys och data spel! :)


Nyss gått i bäcken

Nyss gått i bäcken med Ellen och Rasmus, kul men läskigt haha :)


Ute!

Ute med Ellen, nyss hänt en as läskig sak.. Skriver om det senare! Bild på blyga Ellen ;)


Minigolf

Seg bild! Spelade minigolv med Ellen vid 18.00-19.00 tiden! Och jag vann med 77-82 haha ;) fett nice! Blir att sova hos Ellen. Vi ska kolla film, ha ansikttsmask, spela sims och göra en massa annat! :) uppdatering kommer väl ikväll ;)


Mys i skogen med Ellen ! ♥

Yum fika :D


Badet

Badet med Ellen nu! Fett stek och chill.


Yay

Blir nog att vara med Ellen idag! Så glad att appen funkar! Och ja som ni ser så är designen inte klar. Får fixa den när jag pallar .. ;) Bild på mig och Ellen!


Random but true


Fuck yeah!

Appen gick och ladda ner och det går att publicera! Hoppas det bara inte gäller idag.. ;) Bild på maj!


fucked up!

allt är helt cp.. går inte ens att ladda ner appen. har sett på kommentarerna och de får jävla mkt kritik! fattar inte att blogg.se gör något av det. så retande :@ hölt på sen månader tillbaka.

Blogg hit och dit..

Jag ska nog fanimej börja blogga igen! Får hålla tummarna på att blogg.se appen har förbättrat sig så man åtminstone kan göra ett inlägg ! -