Äntligen fredag

Wiho! Om 12 dagar äre fucking sommarlov! Snart får man träffa bebi också! Längtaar. Idag var jag hos farmor och hade träning INOMHUS. Fatta hur varmt det var haha, fett varmt ute också. Sen efter det så var jag bara hemma och chilla, åt osv. Sen kom Daniella, Jonna och några grabbar runt åtta. Vi cykla runt i hålan och chilla, härligt väder. Blev kaos när jag cykla med Daniella för bromsarna på min cykel är helt konstiga, ena funkar inte alls, den andra funkar lite men knappt haha. Men de var kul, blev lite vingligt och så. xD Vi hämta lite fölk också, sen träffa vi Maja och Rasmus så snackade vi lite med dem, kulkul. Sen runt tio stack jag hem. Just nu ligger jag i sängen och kollar tv haha. Imorgon ska vi iväg och handla presenter! Är också sjukt taggad tills min avslutningsklänning kommer, tar dock sjukt lång tid med frakt och allt. Aja, vi hörs imorgon!


Chill hemmadag!

Har bara varit hemma och slappat efter skolan. Inte så mycket plugg så nu hinner man göra lite! Satte ihop ett innebandy/hockey mål med mamma och Leif, klarade typ inget så de gjorde rätt så mer än mig haha. Har myst i slappekläder, sjukt varmt ute. Har nyss bakat rabarberpaj med mamma, snart blir det mat!

Är lite nervös inför imorgon, eftersom vi ska få reda på de tre nya klasserna till åttan, dom var tvungna att splittra på alla 4 klasser i årskurs sju så vi bara ska vara 3 klasser pga ekonomiska skäl eller något. Fuck that, vill gå kvar i 7C, menmen..

Vi hörs sen!


Skvallertidning och pockyy


Emporia

Emporia idag! Ska försöka hitta en avslutningsklänning, förvånar mig inte om alla XS/S är slut haha, men men! Sitter i bilen nu iallfall.

• så här ser jag ut idag , glad o allt


Dagen!

Idag var jag i Malmö! Skit varmt väder , en massa folk som strosa runt i Malmö med alla länders olika flaggor haha. Men mysigt vare! Armbanden är från Ur & penn och kostade 20 kr st (alla smycken i affären kostade 20kr förutom vissa andra). Då taggar man km på tisdag. ❤


;)


Nya nagellack och nymålade naglar!


Veckan!

Haha nördar Sims en sån här vacker dag. Nejmen typ beroende! Veckan har varit helt chill, Örnkaveln i måndags ju, vår klass vann över sjuorna sen vet vi ej mer, i onsdags kolla jag match med Ellen, Zandra & Maja, fett flummigt hahaha. Idag så var det familje-time. Träffade min kusins pojkvän, aldrig träffat han innan så det vart kul. Vi käka på restaurang och körde runt i bilen 1h för vi hitta inte fram i skogen för vi skulle t ett speciellt berg haha, aja. Imorgon blir det grilltime med gäster över här. Göött

• jag förra veckan och en bild från skogen!


Helgen

Sovit över med Ellen hela helgen! Vi har vart ute, snackat och flummat. De vanliga. ;) Haft askul! Spec på Ullared, jävla upplevelse asså med så mycket folk haha. Men hittade en del grejer iallfall! Idag var jag och familjen en runda i Helsingborg, hittade ett iPhone skal som jag älskaaaaaar.

Imorgon är det friluftsdag, orientering i skogen! Alla klasser från årskurs 6-9 tävlar mot varandra, jättelätt att slå niorna juu! Eh nej. Haha men aja. Kul ska de väl bli.

• bildbomb


På balkongen

Sitter och fikar med farmor
på balkongen, så skönt väder ute! Sommarkänslor tyyp. I helgen ska jag sova över med Ellen och imorgon ska vi till Ullared! Kulkuul. Har faktiskt aldrig varit där innan, skulle dit en gång men det kom ett hinder i vägen, men nu ska jag dit och jag är riktigt taggad! Shoppashoppa
Ahahha men vi hörs!


Sommar?

Hihi awesome väder ute iallafall! Nu är jag hemma från skolan och kollar på Top model haha.


Bara för att..

De här var det jag köpte idag, för er som vill veta. Just nu pluggar jag tyska, tjoho. Skola imorgon också, lovdag idag ju. Underhåll mig gärna! Http://ask.fm/michemelie.se
Kik: michkarlsson


Tisdag & onsdag.

Tisdags: Valborg! Käka pizza med Zandra , sen mötte vi Tintin , och gick ner till majbrasan . Same old shit . Hahaah , men efter satt jag, Zandra, Daniella och Tintin lite på Statoil, sen drog jag hem och kollade på tv , sen somna jag.

Idag (onsdag): Idag spenderade jag och min familj vår dag i Malmö. Min styvsyster fyllde år i måndags så vi skulle ha kalas idag. Mysiigt. Vi var även ute med hundarna, Milou, Rocky och Frankie(y?) haha , så söta ! Sen efter stack vi t city gross och handla lite.

Nu ska ja plugga vidare. Vi hörs!