Filmmys

Filmmys med familjen nu, haft gäster innan idag. Käkar pocky (det godaste som finns) vi hörs imorgon kanske, har inte pallat blogga hehe.


Fysik blablabllööö

Usch! Vi ska göra en sammanfattning av vårt fysik kapitel, "Krafter", så jävlaaa tråkigt. Dör. Snart blir det träning iallafall, mö roligare. Chillar och kollar på MTV. Har seriöst vart besatt av den kanalen sedan jag kanske var 9? Haha. Tränade skott inomhus innan idag, råkade skjuta så jag träffade spegeln och den vinglade som fan men den ramla inte ner som tur var! hahha.. :')
Nu ska jag ta något att äta. Hejdää
• såndär jäkligt dålig spegelbild med blixt jaoo


Träning!

Nyss duschat efter träning, trött som fasen. Har idrott i elevensval och då hade vi intervall träning elr hur man säger, jobbigt var det iallafall så är rätt så trött nu. Idag använde jag också min nya klubba som jag köpte i helgen, tror inte jag har sagt det hehe! Iaf är rätt så nöjd med den och har sett bra kritik om unihoc så, ja. Slänger in tre bilder. Var dock lite besviken efter vi hade vatt iväg, letade efter en exel klubba jag ville ha, fanns knappt inga exel, och fanns ej så många högerklubbor (som är åt vändterhänta, som jag är) med som är för vänsterhänta och eftersom det finns fler högerhänta än vänsterhänta så finns det fler vänsterklubbor som högerhänta ska ha (oftast tror jag iaf, i princip alla haha). Hoppas ni fatta hur jag mena? Suger på att förklara haha! Men aaah, denna klubban jag har nu går ju. Är ju nybörjare, nästa gång ska jag nog köpa lite bättre, denna kostade bara 299:- men ja. Nöjd ändå (: Men vi hörs kanske sen! Byeeee


Fuck you and all the shit you put me through.

Usch, fy silka människor det finns. Fattar inte ens att de kan ha vänner. Ah, ligger sömnlös i sängen och kollar Facebook och instagram haha! Alltid något. Random bilder jag postar här. Nu ska jag fantamig sova. God natt folket. Eller aa, vissa.
• true pics. {serious mode} haha omg :b


Fan också. Snö, försvinn.

GAH PALLAR INTE SNÖÖ, asså fuck. Nu är snöhelvetet tillbaka om det inte försvinner tills imorgon.. Roligt i december men nu pallar jag fan inte allt jävla blask och skit. Usch. Aja. Har inte pallat blogga typ, har gjort mycket i helgen.. Jag har helt enkelt inte pallat! Ska försöka bättra mig hehe. Ska snart mot sängen och kolla film, lite sisådär foreveraloneaktigt.
/ ajaaa, slänger in ett par bildor. Bara för att jag kan. Blandat shit. / och egobilder från helgen. :')


BOOOOM.


Hemma nu!

Hemma nu. Helt jävla awesome dag asså! Tack alla som gjorde den, allt skrik o skratt osv haha. Hade kulkul, måste göras om ! :'D iaf, är hemma nu, ska kolla film tror jag, sen sova, imorgon blir det att handlaaa. (Y)
• nytagen bild, ser lite sleden ut HAHA , fett tröött


Första skoldagen idag.

Idag var det första skoldagen. Rätt så ok, tills skolklockan ringde 08.00. Då fick vi en så super överraskning. Vi hade test i engelska, sen fick vi tyska glosor och dialog på köpet tills fredag. Och dessutom har man tal på måndag. Kul. Fyfan vad jag blev irriterad asså.. Haha. Aja, snart blir det träning, vi hörs!
• oversized t-shirt, loveit.


Jag idag.

Skriver mer sen!
• jag idag


Mot hallen snart!

Snart åker man mot idrottshallen och har typ "träning", vi ska inte springa eller så, vet egentligen inte vad vi ska göra.. Men ja, typ nån träning haha. Sen efter det sover man över med Ellen . :)
• hitta en lite passande bild hahah!


Följ mig på instagram!


Law&order.

Fan kollar jag på tv hela tin? Men ja , just nu kollar jag på law and order, har spelat kinaschack med mamma och Leif, fyfan vad komplicerat spel eller så är jag lite trög. Förlorade också. Fan. HAHA. Men vi hörs imorgon (:


- allting är köpt på emporia.

Så, där har ni det! Köpte lite småskit med, inte lönt att visa hehe. Nu ska jag äta tacos, ses!


I ❤ Emporia

Haha sitter på en bänk på citygross medans mamma handlar. Har inget och göra och är fett trött i benen. Innan idag var vi på emporia och Usports. På emporia åt vi på Max och fikade på espresso house. Mudcake med grädde, så jävla gott! ❤ Har hittat en del grejer idag, kan visa er ikv (:


Lalalakabingbongchong

Har inget och göra. Lyssnar på musik och smsar med fölk, känner för att springa. HAHA. Nejmen.. Ja. Imorgon blir de emporia me mum iaf och slösa lite presentkort. CHILL. Haha, awesome vecka tills onsdag.. Då börjar skolan. OH CRAP. Pallar inte, måste träna på tal med. Asså fuck thaat. Men ja. Slänger in lite bilder från jul/nyår. Suger att blogga från mobilen, för man kan inte skriva över/under bilden och när bilderna publiceras så bytar dom plats.. Men ja. Vi hörs sen.
• haha omg på en bild ser det ut som jag försöker rycka åt mig paketet o ba "just let go bitch" HAHA


Do more of what's makes you happy.

Chillin in the sofa. Kollar på MTV, segt. Smsar och kikar lite osså, chill torsdagskväll! Har typ inget att skriva så slänger in lite inspirationsbilder. ❤
• mint green. så jävla snygg färg.
\ bilder från http://weheartit.com


Hässleholm!

Idag var man med Zandra i Hässleholm, och kolla på cup i Qpoolen, hah satans kul man hade! Vi bestämde oss för att dra till Coop, en kvinna sa att det var rätt så nära när hon snacka med några andra, så bestämde vi oss för att gå dit vid typ halvsex tiden, så chansa vi ett håll och gick igenom en park, sen tillslut kom vi ut till en stor väg, så hade vi ingen aning om var vi var, så sket vi i det och fortsatte gå ner mot Preem och fråga om dom visste var Coop låg, så kom vi fram till Preem så var det stängt, sen ist så såg vi en skylt där det stod "Coop nära" eller något så hitta vi dit, skit kallt var det ute med och vi köpte vars en glass, vet inte hur vi tänkte. Vi mötte på 10000 läskiga män som stirra som fan, asläskigt, menmen, så ja. Flera knasiga saker hände. Vi satt och kolla på läktaren så skulle vi ut, så var det fullproppat så bestämde vi oss för att gå ut uppifrån, där lutade taket så det var skit lågt, men vi gick ändå förbi. där satt några killar som hade lagt sina väskor/jackor där bakom, där vi skulle gå, så går Zandra före och typ ser ut som en fucking spindel som klättrar fram, så gick jag där bak och försökte undvika deras jackor, men såklart var en pelare ivägen så snubblade jag på jackorna och ramlade nästan på marken men hann ta tag i en stol, så kolla dom bak o tänkte "wtf?", skämdes så jag dog asså, alla glodde runtomkring också, skit kul haha. Men kunde knappt sluta skratta efter haha! Sen hände lite fler grejer, men de orkar ja inte säga nu haha , redan skrivit mycket. Men jag hade askul! Nu vet ni vad jag gjorde idag. Imorgon blir det farmor, sen mama, på lördag antagligen iväg t väla/emporia och på söndag kanske iväg igen me spindeln (;
• jag idag. C:


The hobbit, 3D!

Då ska man kolla på the hobbit i 3D ikv, har velat se den ett tag sen, har hört bra kritik om den.. Iaf, nu är vi påväg t Helsingborg, snart där, först ska vi gå i stan sen blire bio, skriver antagligen mer när vi är påväg hem, blir nån gång på kvällen :)
• sexyass skägg HAHA


Gott nytt år!