Pizza nu sen mot karnevalen ❤


Kokar nudlar nu

Blir en lite sen middag, har stressat rätt så mkt idag, var ju med Ellen, vi skulle egentligen plugga lite också men vi plugga kanske i 10 min så när hon stack plugga jag lite extra på biologin och tyskan! Har nyss packat klart sakerna som ska med t mamma, och duschat så kokar nudlar nu, efter ska jag se om jag hinner måla naglarna, hehe. Vi hörs senare. Antagligen ;)


Plugga biologi nu 💔


Panpizzaaas! 💟


Är med denna sötisen ❤ *

Oseriös bild jaaaaaa!!


Med denna slits


Jepp. Jag idag! Chill skoldag. Som vanligt. Har bara pluggat lite, glott tv och så. Just nu sitter jag vid datorn, ska nog spela sims eller något sen ! :) vi hööörs ❤😘


Immigt som fan ute på tredje våningen hahah!

Drar t skolan snart ~


Dagen

Som en och annan skoldag, elevens val var det tråkigaste nästan. Vi sprang först intervall test tror jag det hette, två gånger så har för mig man sprang 2 km sammanlagt, hoppas jag inte får träningsvärk imorgon! Sen passa vi och sånt, sen spela vi fotboll, så jävla tråkigt.. Fyfan haha. Men ja det var det! Har bara pluggat lite idag. Pluggar hela tiden känns det som? xD haha men vad ska man göra i detta sugiga vädret..
Regnigt, vått och kallt usch.. Jag är inte gjord för hösten! Ge mig sommar/vår igen :'(
Vi hörs sen ! Hejrå ;)


Hemma från skolan

Chill i mys kläder ❤


Söta jävlar


eBay ❤

Ska nog beställa lite tillbehör till min älskade iPhone! Har så svårt för att välja saker, typ om jag hittar ett as snyggt skal som är rosa, och så plötsligt ser jag ett likadant i blått tex, så får jag panik "VILKET AV DOM SKA JAG HA?!" sånna problem har jag nästan varje dag haha. Men jag har iaf bestämt mig, vet inte riktigt än när jag ska beställa allt, föräldrarna måste ju fixa det men det blir nog nästa vecka. LÄNGTAR! Har hittat så söta saker hihi.


Hejj.. ~

Ja vad ska man säga om dagen, den var som vanligt! Längtar som FAAAAAN till fredag, karneval då! Och så ska man sova i ett skjul med Zandra Maja Ellen och Hanna ❤ kommer bli grymt kul!
Har bara pluggat glosor idag typ. Spelar Sims och kollar tv just nu :3
Fyfan vad jag saknar Chloé, även om hon stack i morse, wäää! så tyst och tomt utan den lilla energiska unge haha
Du får komma tillbaka så snabbt som möjligt 💔😭


Hemma

Hemma från skolan nu :) blir att ta något att äta! Nyss jagat ut en sån här (bilden) ur mitt rum. Usch ! Vill inte ha en sån här i rummet när jag sover ;)
Som ni ser är det fint väder här! Toppen! Hoppas det håller i hela veckan :))


Skola snart ! Sovmorgon idag, göööttt ❤

Nu har Chloé Stuckit.. Fyfan vad jag kommer sakna hon .. :(


~~

Ska försöka sova nu iallafall! Vi hörs :)


Kickaaaaasss


Hejsaaan

Jag lever! Somnade 1 igår och vaknade 9, tjoho jag älskar mitt liv! Nejmen. Bara kollat tv hela dan, nyss kommit hem från Ica. Halvsover i sängen typ, ser fucking förstörd ut i facet så ni får en bild på vad jag har på mig idag ! ;) vi höörs ❤


Påväg hem

Nu sitter vi på tåget, tror jag somnar snart. Jävligt trött! Det sitter en tjej framför oss typ som liknar en från hipp hipp hora som fan! Vågar inte fråga hon haha .. Men ja bara det jag ville säga typ! Blir att slöa ikväll med en skål popcorn eller nåt. Vi hörs !


Jag idag ❤


Båstad

Nyss vaknat, nu ska hela rubbet äta frukost, duscha göra vid sig osv sen drar vi till Båstad och går lite där, sen på kvällen ska vi äta på resturang igen! :)

Bilden talar! Det stod på en vägg på Malmö när vi var där, vackert ;) ❤


Uppdate;

Det här kollar jag på ❤


Glo tv nu

Är fett mätt jäklar haha! God mat hade dom :) glor tv nu, sommar snart känns det som.. Men no får ha det så bra så hörs vi sen ;)


Farmors trädgård

Skönt att inte ha några böcker med hem från skolan för att plugga, Haha. Skolan var som den brukar. Det sög för vi hade inte tjugo minuters rast idag ("fruktrast") så vi hade lektioner från 08.00 till 11.15 då vi äntligen fick lite jävla mat.
Woh! Men överlevde iaf ;)
Blir att äta på resturang ikväll som jag skrev ett tag sen, mysiigt !
Är så ledsen för farmor ska flytta till en lägenhet snart, har alltid älskat farmors trädgård! Bilder från farmors trädgård idag. En hel näve full med farmors ärtor älskaaaa ❤ farmors smultron ❤


HAHAAHAHAHAHAHAH

De som har kollat på "pimp my ride" på MTV ett par år sen fattar bilden hahahahahaah asssgg


Fika hos farmor!



Asså.. Hände nyss haha


Batman på sexan nu ❤


Dagen ❤

Var ute med Tintin, sen hämtade vi den sötaste ungen ever och gick till en lekplats i närheten, hon hoppa upp i räcket och höll helt själv! Hon kommer bli stark sen så passa er ;) haha. blir snart att äta :) ! Vet inte vad jag ska göra ikväll, tv data, kanske kolla igenom glosor eller nåt! Haha vi får se ;)
Imorgon ska vi ut med hela familjen, farmor pappa Daisy Chloé nanay och ate. Mys! Sen i helgen blir det nog Båstad på kvällen och äta med Dyane, Anders och Nichole. VI HÖRS SENARE ! :)


Plugga äta osv

Galen "påväg" hem dag med Hanna! Haha. Men är iallafall hemma nu, ska äta sen träna på glosorna och om jag pallar sen drar jag ut med Tintin ! :)


I ♥ YOU ..


Bilden talaaaar ♥

Awesome program hela kvällen typ. Älska


CONDOM STYLE

haha skämt åsido. hitta denna låten på yt idag, svängig som fan är den ;) haha herregud
 

Jag älskar dig min ängel

Du är som en lillasyster för mig, kommer sakna dig så! ♥


Noodlee

Koka nudlar nu! Helt vanligt skoldag idag kan man säga :) har gjort lite glosor, ska göra en sak med vi fick på mentors tiden :) höörs senare!


Mentorstid snart sen sluta efter tjugo min (skulle kommit tidigare.. :@)

Sorry Zandra och Hanna hihihi ;)


Naglarna :)


Snabbt och galet collage på mig idag!

Kollar på tv fortfarande nu, nyss målat naglarna! Kommer bilder sen ;)


Hemma från skolan, pannkakor nu ;)...

Detta inlägg skulle komma klockan 4 idag .. Haha men just nu är jag på datorn, gjort matte och läst och tränat glosor innan, så ska bara chilla nu! Vi hörs imorgon :) bilden är på pannkakorna jag åt! Skulle göra en smile men det blev lite cp typ haha.


Chill i skolan med dessa godingar

Vi tog skol foto idag ja, ska bli roligt och se hur bilderna blir ;) vi fem tjejer plus Lilian kanske kommer fram på omslaget! :D


Nitnit

Vatt med Tintin idag! Först mata vi våra kära ankor, sen tänker jag inte säga vad vi gjorde.. Haahah hade fett kul iallafall! Imorgon blir det skola och ta skolfoto ;)


Köpt idag!

Kalender, body butter, pennor, stift, skrivblock, läppglans typ och tic tac , plus ett par jeans :) blir att sova nu, god natt! ♥


Vill skicka detta t "han".. ♥


Ribban ♥

Awesome väder i Malmö nu !


Köpt idag ♥


Mc ♥


Danny Saucedo

Jahapp då såg man Danny Saucedo på vårt hotell gå in i hissen med (bilden). Rätt så häftigt ändå ;) han uppträdde nog nyss på rix fm, eller mix megapol, glömt vad det var xD kommer bilder på vad jag köpt, inget speciellt ännu. Inte hittat nånting i marknaden, vi ska ut senare vid 8-9 igen och gå. :) varmt och skönt ute! Perfekt väder :D


On our way to Malmö

Random bild , jävla nyvaken nu haha..


Bilden talar ♥


HAN.

Kollar på Beavis and Butt-head på MTV nu. Känner mig jävla slö.. Imorgon blir det Malmö festivalen med familjen! Stanna på hotell där över natten också, mysigt!
Måste köpa kalender för skolan och sånt, tur att jag inte slängde min mapp! Den var helt böjd och lite sönder på sidan, men måste ha den för har ingen annan.. Ser inte fram emot årskurs 7, känns som det kommer bli jobbigt med betyg och skit. Usch tycker synd om sexorna som fick betyg så tidigt!
Men vi hörs bitches! ;*


Cilling with my homie

Hemma för skolan för ett tag sen, just nu kollar man tv med denna södaa unge! Senare på kvällen kommer farmor och äter här. Fullt hus!


VILL VERKLIGEN INTE

Usch vill ha sommarlov meeeeer! Pallar inte att gå upp så tidigt! Sen har vi betyg med. Kommer seriöst dö i förtid av stress. Haha! Hoppas det inte blir för mycket prov iallafall. Då var man på badet idag med Tintin, sen kom Daniella! Hade kulkul, vi gjorde lite grejs haha ;) men iallafall.. Snart blir det hamburgare, pommes och stekta kantareller. Bara det jag ville säga, vi hörs! :)
SÅÅ FUCKING KÄR. Åhhhh ♥
bilden under stämmer så jäkla mö.


Målat naglarna!

Skola imorgon då! Inte tagga. Kommer nog bli sämre och sämre uppdatering..


EARGASM

Okej. Gör såhär: ta dina bästa hörlurar med mest bas. Sätt på denna låten på youtube eller fan som helst. Skruva upp volymen till det högsta och ENJOY! Fucking älskar denna låten.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3542099/images/2012/pic_502b84ceddf2b3405b00032d.jpg" class="image">


Badet med Ellen idag!

Och nej jag år verkligen inte så vit i verkligheten! x)


Danmark

Hade verkligen jätte roligt och mysigt i Danmark, vi kom inte hem för ens halv tolv på kvällen tack vare jävla Skånetrafiken. xO men jag åkte en karusell jag aldrig trodde jag skulle våga, The Demon heter den. Finns på bild, det är den röda berg o dal banan. Sök på youtube och se hur den går! Var inte den värsta karusellen av dom direkt, fanns värre men på denna var det två loopar och upp och ner sak.. Haha jag gick på panikslagen och kom ut skit glad med en jäkla huvudvärk! Tivoli är det bästa nöjesfältet som jag varit på verkligen! Kan länka video på The demon när jag kommer in på datorn nån gång :) ligger och slappar i sängen i sängen just nu. Kan inte fatta att skolan snart börjar.. Wä


Stranden idag :)


I'm in loooove loooove

Helsingborg idag med Ellen :) tog inga bilder idag. Bilderna från Danmark kommer imorgon för just nu orkar jag verkligen inte! x_x


Danmark snart!


Fullt upp!

Idag har jag inte haft tid att blogga. Idag skulle familjen egentligen till Båstad, men det blev problem så vi stack till badet istället! Lika kul det med. Vi fika, och bada. Det man brukar! :) Sen ikväll spela man tennis med pappa, sjukt varmt var det! Men kul. Imorgon blir det Danmark, Tivoli, yay! Har bara vatt på Tivoli en gång när jag var ett år, kommer inte ihåg nånting så ska bli kul och se vad det finns för karuseller! Snart ska jag duscha sen ladda ner låtar till mobilen och slappa. Längtaaaaar t Tivolii!
Första bilden är på tårtan vi åt på badet, så jäkklaa god, en av de godaste jag ätit.. mistolka inte plopparna runt om hahh. Konstig man ser ut med Chloé på anda bilden haha Och nej mitt ben ser verkligen inte ut så irl,.. ;) ser läskigt ut haha! Tredje bilden ser mitt face konstigt ut. Den fjärde bilden var före badet, då jag plattat håret för vi skulle egentligen till Båstad. Den femte är efter badet. Hatar att mitt hår blir lite lockigt när det torkat.. :'c
 

Tacos

Nyss ätit tacos, fy fan vad mätt jag är kan jag säga! x) just nu kollar familjen på OS, kort inlägg! Hörs sen :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3542099/images/2012/pic_50256895e087c371a800001a.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3542099/images/2012/pic_50256895e087c371a800001a.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3542099/images/2012/pic_502568d3e087c36ff6000022.jpg" class="image">


Hos farmor

Nyss fikat och kollat tv! Blir mycket gjort denna veckan och snart börjar skolan. Sååååå taggad att börja skolan! Eller inte haha :c
Bilden under stämmer rätt så bra..


Yummyy

Glass med mini marshmallow !


Varit ute med Tintin!

Idag har jag varit ute med Tintin! :D vi matade ankorna, gick i byn, köpte fika och ritade på asfalt med nån betong tror jag , nyss duschat! Imorgon blir det spela tennis och dra till farmor, sen får vi gäster veckan hos pappa som stannar ett tag så det blir fullt upp! :)
( och ja vi mata ankorna med havre gryn, dom äter faktiskt det.. ;D )

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3542099/images/2012/pic_5023fe4de087c36af200000c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3542099/images/2012/pic_5023fe5ee087c366c200001c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3542099/images/2012/pic_5023feede087c3684600001f.jpg" class="image">


Feeling better!

Är inte förkyld eller så längre! Det sorgliga är att jag precis kom ihåg att skolan börjar om en vecka.. asså FML.
Pallar inte -_-
Nä.. Förra sommarlovet var bättre. Ärligt talat. Ute på kvällarna med tjejerna, vattenballongs krig, rampen, pizzerian, äventyren, flummandet och sånt jag inte säger.. Inga problem då. Allt var perfekt. Fan vad jag saknar det.. Haha kommer ihåg den läskiga bilen som körde förbi rampen 3 ggr när vi satt där och hon i glodde på oss, usch! xD


Samma Gamla Visa

Sova snart, bara för att..
Känner mig nere, ska krypa ner i sängen, stänga av mobilen och bara glo tv. Ni får ha det bra.


osvosvosv..

Jag ville att det skulle va du och jag, föralltid, men allt var en lögn. Ord och löften bröts och lögner skapades. Tänker inte sitta och vänta på dig som en idiot, först är du hos en, sen hos en annan. Till slut när man behöver dig, är du hos en annan och bryr dig inte ett skit, när jag alltid ställer upp.
Du kommer och går rätt ut sagt..
Make a choice! 
Du fattar inte hur mycket det sårar.
Nu tänker jag inte vänta på dig mer..
Även om jag bryr mig om dig så mkt.
 
Förlåt för att jag tar ut mina känslor bloggen , men det måste ut . Som sagt är det min blogg , inte Din .

Simpsons

Kollar på simpsons, gör mig lite glad iaf! Nästan nyss ätit, jäkligt mätt nu! Vatt ute lite och lekt med hunden och läst.
Blir nog att måla naglarna ikväll, ett tag sen!
Bilder talar...


Katastroof

Vaknade fyra på morgonen, varför vet i fan, kunde inte somna om så jag spela på mobilen sen somna jag sex på morgonen och vakna kl 12. Inte så skönt. x) ska snart värma mat, sen ska jag gå ut, och göra något. Kanske läsa något eller sånt, måste få frisk luft! Hoppas bara det inte börjar regna igen!


Ska försöka sova snart

Usch mår illa, har ont i magen, ont i halsen och förkyld. Ska försöka sova snart då.. Vi hörs imorgon!


Usch! Får ångest. Har bara en serie kvar och kolla på som jag älskar.. Degrassi. Skin, Glamour, Desperate housewives, Wild boys och A gurls world är slut. Som tur är börjar säsong 2 av Awkward den 2 sept, längtar som in i! ♥ (inget med det och göra nu). Silket skit väder det har vatt här sen i helgen?! Blåst och regnat har det verkligen. Kan knappt ha öppet fönstret längre för gardinerna blåser i facet på en haha. Dagens hemmamyskläder :) Jackass! ♥ dock en serie jag också saknar. :'(


Halstabletter + Michelle = Kärlek!

Slänger i mig halstabletter just nu. Så jävla gött för det funkar faktiskt! Hoppas eländet försvinner snart. Blir bara att vila idag, läsa lite osv.. Ett tag sen jag läste faktiskt! Kollar på extreme home makeover på femman nu framför datorn och spelar song pop (tror jag det heter) Lever livet innan sommarlovet tar slut haha ! Ni får hare gött sålänge :)


God morgon!

Halsen mår skit, gör jäkla ont när jag sväljer så blir inget att göra idag. Just nu dricker jag te !


Att råka filma är jag bäst på.

Random video, kände bara för det. Lyckas alltid råka filma när jag ska fota! Typiskt. Videon är från Tosselilla :)) (den videon under då)


"Nej jag filmar !!!!"


Svampbob fyrkant -----> MTV just nu!



Schema!

Haha nej men skämt åsido.. Kan knappt fatta att skolan snart börjar! Sommarlovet går för snabbt! Haha. Ska snart ta och lägga mig och kolla tv och sen försöka somna, är hyper nu.. Vetifan varför haha! Ni får hare så gött sålänge :)


Regn regn regn

Inget jävla toppen väder direkt !


Macka framför datorn.. Oh yes.


Just girly things


Vaken för ett tag sen!

Har legat och dratt mig i sängen imorse. Kunde fan inte somna om.. !
Ser inte så fint ut där ute heller. Blir väl att vara inne hela dan. Ska snart göra klämda mackor. :)
Sen nörda sims typ.. helt besatt av det nu!
ny/gammal bild på mieg. c'x suddig, konstigt osv.

han..


Chilleeeeeeeeee'

Har bara varit hemma idag. Vi har haft gäster och grillat ute på nån random fondué grill tror jag det var haha! men gott vare iaf. Lyssnar på The wanted just nu, gahh älskar dom! de slår alla. T.o.m One direction!.. :')
directioners be hatin' 8'] men ärligt talat. Tw äger.
Men aja, nu ska jag kolla på nån random film på femman nu tror jag! Hörs senare antar jag :3
 
AMAGAD so fuggin adorable. ♥ 
Awr63pociaa1x1d_large
 

Dagarna!

Onsdags; Då var jag med Ellen! Vi var ute med Chloé och snackade en massa, sen skulle Ellen klippa sig så vi hann ej va så länge :'(
Torsdags; Tosselilla med Tintin! Allt var awesome tills en olycka hände.. fyfan. Säger ej.. men kul vare iallafall! :) Vi glömde bort tiden helt när vi bada så Tintins mamma och hennes syster väntade på oss utanför i en halvtimme haha.. stressa som fan där i slutet. ;) Vi åkte karuseller, klappade getter, gick en hinderbanasak, åkte go-cart och badade då.
Jävligt varmt vare. Sen när jag kom hem vid kvällen så kom Ellen och hon sov över hos oss. Vi kollade på vår favorit serie, snackade, lekte med Chloé (min styvmors barnbarn) och åt glass. Haha ;)
Igår; Spelade tennis och var hos farmor! Sen på kvällen bar det hem mot mamma. 
Idag; MALMÖ. Var där med mamma och Leif, vi gick på en frukt marknad sak som det brukar va och köpte frukter och grönsaker. Jävligt mycket blev det. haha. Sen stack vi till Choklad fabriken i malmö då och köpte glass drink sak och polka skruvar! Sen stack vi till Ribban och rastade Milou, så många söta hundar det var där idag! Handlade på ICA maxi med.Sen var vi hos Leifs mamma och åt där och fikade, sen bar det hem på kvällen t pp. Chill dag!
Applåder till dig som orkade läsa allt.. haha ;)
 
världens sötaste.
en bild på mig. inte så ofta haha
söt påfågel på tosselilla 
skummsaker jag köpte på ICA maxiii :3
glassdrink från choklad fabriken :*
polka skruvar nåt. c;
Cya later alligatooor. 

dålig update som satan!

ska ba duscha osv, sen skriver jag om dagarna vid 8-9 tin.